PILATES

WAT IS PILATES

Pilates is een workout methode voor het hele lichaam. Het zorgt voor sterkere spieren en zorgt ervoor dat je flexibeler en leniger wordt. Pilates bestaat uit oefeningen om de balans tussen kracht en flexibiliteit te verbeteren en te streven naar een evenwichtige lichaamshouding en coördinatie. Dit zorgt voor een betere balans in je lichaam en draagt bij aan het voorkomen en verminderen van lichamelijke klachten. De oefeningen worden liggend, staand en zittend uitgevoerd op de mat.

Pilates Website 2 (2)
Pilates Website 3 (2)

WAAROM PILATES LESSEN VOLGEN?

Pilates is geschikt voor iedereen die een sterker, soepeler en meer gestroomlijnd lichaam wil en een betere lichaamshouding. Pilates is een veilige manier van trainen en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd, je fysieke niveau of lichamelijke gesteldheid. Of je nu je sportprestaties wilt verbeteren, herstellende bent van een blessure, meer lichaamsbewustwording wil krijgen als aanvulling op je danslessen of steeds opnieuw weer last hebt van bijvoorbeeld lage rugklachten of een gespannen nek en schouders door zittend werk en een hoge werkdruk. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Je kunt bij MounaMay Pilates de volgende lessen volgen:
Pilates Groepslessen Mat , Pilates duo lessen Mat en Pilates privé lessen Mat.

PILATES OP HET STRAND

Pilates op het strand en in de Paleistuin!
Wil je graag blijven bewegen tijdens de zomer? En lijkt het je leuk om dit buiten te doen? Doe dan mee met de Pilates lessen op het strand bij Solbeach Scheveningen. Dit jaar zijn er ook lessen in de Paleistuin! In juli en augustus kun je 4 weken Pilates lessen buiten volgen. Je kunt meedoen aan 1 of meerdere lessen. Doe je mee aan 4 lessen? Dan krijg je een korting op je lesgeld!

Wanneer & Waar?

  • Woensdag 24 juli 19:00 – 20:00 | Paleistuin
  • Woensdag 31 juli 19:00 – 20:00 | Strand Solbeach Scheveningen
  • Woensdag 7 augustus 19:00 – 20:00 | Paleistuin
  • Woensdag 17 augustus 19:00 – 20:00 | Strand Solbeach Scheveningen

De Pilates lessen zijn bij Beachclub Solbeach Scheveningen. Klik hier voor een routebeschrijving naar Solbeach.

Kosten
€15,- per les
€55,- voor 4 lessen
€94,50 voor 7 lessen ( Dit is inclusief 3 Pilates lessen in de studio. Ga voor meer info naar Summer Classes)

Wil je meedoen?
Meld je aan via het inschrijfformulier  optie “Pilates Outdoors” en geef hierbij aan hoeveel lessen je wilt volgen en op welke data. Je ontvangt dan van mij een bevestiging van je deelname met verdere info.

Wat neem ik mee?
Draag oefenkleding waar je je goed in kunt bewegen en die aansluitend is. Aansluitende Fitness-, of yoga kleding is prima: legging of short en aansluitende top. Draag geen wijd vallende kleding zodat je lichaamshouding goed zichtbaar is. Neem verder je eigen mat mee en een bidon met water. Na de les kun je natuurlijk ook wat drinken of eten bij Solbeach.

 

Pilates Website 5 (2)