PILATES STUDIO DEN HAAG

“All Pilates classes will be in Dutch and English as well!” Inschrijven

Bij MounaMay Pilates kun je Pilates groepslessen, privé lessen en duo lessen volgen. Ook kun je je aanmelden voor personal fitness training. Naast Pilates lessen kun je hier ook al 15 jaar danslessen volgen. Heb je interesse in de wekelijkse groepslessen? En heb je deze nog niet eerder bij ons gevolgd? Dan is je eerste les een proefles. In de zomer kun je lessen volgen in de studio en buiten op het strand. Meld je aan via het inschrijfformulier.

PILATES GROEPSLESSEN

Je kunt meedoen aan de groepslessen op de mat. Dit zijn wekelijkse lessen van één uur met maximaal tien deelnemers. Tijdens de lessen maken we gebruik van hulpmiddelen zoals flexbanden en zachte ballen.

De lessen zijn in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag.

Woensdag 20:00 – 21:00

Meld je aan voor een proefles via het inschrijfformulier.

PILATES LESSEN PRIVÉ

Heb je behoefte om één op één aandacht te besteden aan het verbeteren van je lichaamshouding, kracht en mobiliteit? Heb je specifieke wensen of klachten en behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Dan kun je een privéles boeken. Dit kan één les zijn, maar ook een aantal lessen. Na een intake bepalen we in overleg waar we aan gaan werken. De lessen worden gegeven in het Koorenhuis, de lestijden zijn in overleg.

Neem voor meer informatie en boekingen contact op via het inschrijfformulier.


PILATES LESSEN DUO

Heb je behoefte aan meer persoonlijke aandacht bij het werken aan het verbeteren van je lichaam? En wil je dit bijvoorbeeld graag samen doen met je vriend, een vriendin of je work-out buddy? Dan kun je samen een Pilates duo les boeken. Dit kan één les zijn, maar ook een aantal lessen. Na een intake bepalen we in overleg waar we aan gaan werken. De lessen worden gegeven in het Koorenhuis, de lestijden zijn in overleg.
 
Neem voor meer informatie en boekingen contact op via het inschrijfformulier.
                               

PERSONAL FITNESS TRAINING

Wil je weer fit worden, aan je conditie werken of een strakker lichaam? En heb je behoefte aan iemand om jouw hiermee te helpen? Je kunt bij ons ook terecht voor personal Fitness training.


Neem voor meer informatie en boekingen contact op via het inschrijfformulier.

PILATES WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Ben je op zoek naar een team uitje? En zou je graag iets actiefs willen doen dat ook bijdraagt aan de gezondheid van de werknemers? Denk dan eens aan een workshop Pilates. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan dit zowel binnen in de studio van het Koorenhuis, in company op het werk of buiten op het strand of in het bos. Pilates is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens de workshop werk aan je aan een betere bewustzijn van je lichaamshouding, een ergonomische werkhouding, mobiliteit, kracht en flexibiliteit. Wat bijdraagt aan minder lichamelijke klachten in het dagelijks leven als ook tijdens het werken. Neem voor meer informatie en boekingen contact op via het inschrijfformulier.

Pilates lessen in het centrum van Den Haag.

De Pilates lessen worden gegeven midden in het centrum van Den Haag. In de zomer zijn er Pilates lessen op het Zuiderstrand en Scheveningen.

Pilates lessen in een groep of prive.

Je kunt hier Pilates lessen volgen in een groep van maximaal 10 deelnemers. Of als je behoefte hebt aan nog meer persoonlijke aandacht kun je een Pilates privé les of duo les boeken op het tijdstip dat voor jou uitkomt.

Goed voor lichaam en geest.

De Pilates lessen zorgen voor een sterker, soepeler en meer gestroomlijnd lichaam en een betere lichaamshouding.

Toegankelijk voor iederen.

De Pilates lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd, je fysieke niveau of lichamelijke gesteldheid. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Persoonlijke aandacht.

Tijdens de Pilates lessen is er altijd tijd voor het stellen van vragen en is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Het gaat hier echt om kwaliteit tijdens de lessen.

Plezier tijdens de lessen.

Niet te vergeten… de Pilates lessen zorgen voor plezier en een moment van ontspanning na een drukke werkdag. En ja.. er mag zeker gelachen worden.