MounaMay | Loraine Mailissa

Pilates Studio Den Haag | Pilates Trainer | Dance Teacher

Wie is MounaMay?


Ik zal me even voorstellen. Ik ben Loraine Mailissa. Danser, danslerares en Pilates trainer.

Ruim 14 jaar geleden startte ik mijn eigen dansschool. De eerste jaren combineerde ik dit met een communicatie functie op kantoor. Een aantal jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om mij volledig op de dansschool te storten en geef ik met veel plezier groepslessen, privé les, workshops en choreografeer ik voor mijn performance group waar ik ook mee optreed.

De combinatie van het statische werk op kantoor met constante deadlines en het dagelijks dansen wees mij er al snel op hoe belangrijk het is om te zorgen voor een juiste balans van zowel lichaam als geest. En dat je om pijnvrij te zijn moet zorgen voor sterke spieren en een juiste lichaamshouding.  Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om mijn lichaam sterker te maken door Pilates lessen te volgen. Ik volg nog steeds wekelijks advanced Pilates lessen en doe daarnaast aan krachttraining in de gym.

Een aantal jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om naast danslerares ook Pilates trainer te worden. Zodat ik ook anderen kan helpen hun lichaam beter in balans te krijgen en omdat het een goeie aanvulling is op mijn danslessen. Je kunt bij MounaMay Pilates Den Haag wekelijkse groepslessen, privé en duo lessen volgen op de Mat en Personal Fitness training. Op dit moment volg ik de Pilates Reformer opleiding en zal ik in de toekomst naast Mat lessen ook Reformer lessen gaan aanbieden.